Дистрибуција

Дистрибуција

Преку професионално организираната дистрибутивна мрежа на дневни весници и списанија МПМ врши дистрибуција на 90% на дневните весници и списанија, кои се издаваат во Македонија и странство. 

Види повеќе

Печатарски услуги

Печатарски услуги

Во палетата на услуги на МПМ се вбројуваат и печатарските услуги на печатницата Графички Центар Скопје, која е дел од медиумската групација на “Медиа Принт Македонија“.

Види повеќе
Новости

РОМАН НА ГОДИНАТА: „Телото во кое треба да се живее“ од Петар Андоновски

Романот „Телото во кое треба да се живее“ на Петар Андоновски, во издание на „Или-или“ од Скопје, е добитник на наградата „Роман на годината“ на „Утрински весник“ за 2015 година.

Види повеќе